אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

351
צפיות

מגולגלות במלית שוקולד טראפלס

המתכון של
מגולגלות במלית  שוקולד טראפלס

טעים

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • הבצק
  • בקערה שמים
  • 4 כוסות קמח
  • 1 אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • 100 גרם חמאה
  • פקק תמצית רום
  • לשים היטב לבצק רך
  • המלית
  • בקערה שמים
  • 200 גרם שוקולד טראפלס
  • כף שמן
  • כף סוכר
  • ממיבים במיקרוגל כדקה
  • מערבבים לאיחוד עם כף
  • מוסיפים 2 כפות קוקוס ומערבבבים היטב
  • אגוזי מלך טחונים
אופן ההכנה
  • 1

    ההכנה.


  • 2

    מרדדים את הבצק.


  • 3

    מיישרים את הקצוות .


  • 4

    לצורת מלבן.


  • 5

    מורחים מהשוקולד.


  • 6

    מפזרים מעל אגוזים.


  • 7

    מגלגלים לרולדה.


  • 8

    שמים בתבנית מרופדת.


  • 9

    חורצים בסכין בחלק.


  • 10

    העליון לא עד הסוף.


  • 11

    באותה דרך מכינים את שאר הבצק.


  • 12

    כשנגמה לי מלית.


  • 13

    השוקולד.


  • 14

    אילתרתי ברולדה .


  • 15

    האחרונה מילאתי .


  • 16

    בשוקולד לבן .


  • 17

    קצוץ.קינמון ואגוזים.


  • 18

    180 מעלות.


  • 19

    כ20/25 דקות.


  • 20

    כשהן מוכנות.


  • 21

    חותכים בסכין.


  • 22

    בחריצים המסומנים.


  • 23

    עד הסוף.


  • 24

    כשמתקררות בוזקים אבקת סוכר.


1

ההכנה.


2

מרדדים את הבצק.


3

מיישרים את הקצוות .


4

לצורת מלבן.


5

מורחים מהשוקולד.


6

מפזרים מעל אגוזים.


7

מגלגלים לרולדה.


8

שמים בתבנית מרופדת.


9

חורצים בסכין בחלק.


10

העליון לא עד הסוף.


11

באותה דרך מכינים את שאר הבצק.


12

כשנגמה לי מלית.


13

השוקולד.


14

אילתרתי ברולדה .


15

האחרונה מילאתי .


16

בשוקולד לבן .


17

קצוץ.קינמון ואגוזים.


18

180 מעלות.


19

כ20/25 דקות.


20

כשהן מוכנות.


21

חותכים בסכין.


22

בחריצים המסומנים.


23

עד הסוף.


24

כשמתקררות בוזקים אבקת סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים