הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהההכנה.
מרדדים את הבצק.
מיישרים את הקצוות .
לצורת מלבן.
מורחים מהשוקולד.
מפזרים מעל אגוזים.
מגלגלים לרולדה.
שמים בתבנית מרופדת.
חורצים בסכין בחלק.
העליון לא עד הסוף.
באותה דרך מכינים את שאר הבצק.
כשנגמה לי מלית.
השוקולד.
אילתרתי ברולדה .
האחרונה מילאתי .
בשוקולד לבן .
קצוץ.קינמון ואגוזים.
180 מעלות.
כ20/25 דקות.
כשהן מוכנות.
חותכים בסכין.
בחריצים המסומנים.
עד הסוף.
כשמתקררות בוזקים אבקת סוכר.