ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
25 גר' שוקולית (כף גדושה)
-
35 גר' אבקת קקאו (1/4 כוס)
-
175 גר' קמח רגיל (כוס ורבע)
-
-
-
100 גר' סוכר חום כהה (1/2 כוס) אם אין סוכר כהה להחליף 1/2 כף סוכר לבן ב-1/2 כף סילאן
-
120 גר' חמאה חתוכה לקוביות
-
-
*150 גר' שוקולד חלב עלית או לוביקה - קצוץ
-
*200 גר' שוקולד לבן עלית למילוי
אופן ההכנה
-
1
עבור בערך 23-25 עוגיות.
-
2
מכניסים לקערת המיקסר את כל המרכיבים פרט לשוקולד ומערבלים עם וו גיטרה.
-
3
לאחר שנוצר בצק רך ואחיד, מוסיפים שוקולד חלב קצוץ וממשיכים לערבל בערבוב קצר.
-
4
כדי שהבצק יהיה נעים לעבודה, מכניסים אותו לשקית, ל-1/4 שעה במקפיא.
-
5
יוצרים כדורים. משטחים כל כדור על כף היד ומניחים באמצע 2 קוביות שוקולד לבן. עוטפים את השוקולד בדפנות הבצק ומגלגלים לכדור.
-
6
מניחים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של מינימום 3-5 ס"מ (הכדורים משתטחים מאוד בזמן האפייה).
-
7
אופים בתנור שחומם מראש , 8-10 דקות, 175 מעלות -לא בטורבו.
1
עבור בערך 23-25 עוגיות.
2
מכניסים לקערת המיקסר את כל המרכיבים פרט לשוקולד ומערבלים עם וו גיטרה.
3
לאחר שנוצר בצק רך ואחיד, מוסיפים שוקולד חלב קצוץ וממשיכים לערבל בערבוב קצר.
4
כדי שהבצק יהיה נעים לעבודה, מכניסים אותו לשקית, ל-1/4 שעה במקפיא.
5
יוצרים כדורים. משטחים כל כדור על כף היד ומניחים באמצע 2 קוביות שוקולד לבן. עוטפים את השוקולד בדפנות הבצק ומגלגלים לכדור.
6
מניחים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של מינימום 3-5 ס"מ (הכדורים משתטחים מאוד בזמן האפייה).
7
אופים בתנור שחומם מראש , 8-10 דקות, 175 מעלות -לא בטורבו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים