אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

1,759
צפיות

עוגיות אמסטרדם

המתכון של
עוגיות אמסטרדם

עוגיות שוקולדיות במילוי שוקולד לבן, טעימות בטירוף. את המתכון קיבלתי משכנתי היקרה.

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 25 גר' שוקולית (כף גדושה)
  • 35 גר' אבקת קקאו (1/4 כוס)
  • 175 גר' קמח רגיל (כוס ורבע)
  • 1/2 שקית אבקת אפייה
  • 100 גר' סוכר (1/2 כוס)
  • 100 גר' סוכר חום כהה (1/2 כוס) אם אין סוכר כהה להחליף 1/2 כף סוכר לבן ב-1/2 כף סילאן
  • 120 גר' חמאה חתוכה לקוביות
  • 1 ביצה גודל L
  • *150 גר' שוקולד חלב עלית או לוביקה - קצוץ
  • *200 גר' שוקולד לבן עלית למילוי
אופן ההכנה
  • 1

    עבור בערך 23-25 עוגיות.


  • 2

    מכניסים לקערת המיקסר את כל המרכיבים פרט לשוקולד ומערבלים עם וו גיטרה.


  • 3

    לאחר שנוצר בצק רך ואחיד, מוסיפים שוקולד חלב קצוץ וממשיכים לערבל בערבוב קצר.


  • 4

    כדי שהבצק יהיה נעים לעבודה, מכניסים אותו לשקית, ל-1/4 שעה במקפיא.


  • 5

    יוצרים כדורים. משטחים כל כדור על כף היד ומניחים באמצע 2 קוביות שוקולד לבן. עוטפים את השוקולד בדפנות הבצק ומגלגלים לכדור.


  • 6

    מניחים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של מינימום 3-5 ס"מ (הכדורים משתטחים מאוד בזמן האפייה).


  • 7

    אופים בתנור שחומם מראש , 8-10 דקות, 175 מעלות -לא בטורבו.


1

עבור בערך 23-25 עוגיות.


2

מכניסים לקערת המיקסר את כל המרכיבים פרט לשוקולד ומערבלים עם וו גיטרה.


3

לאחר שנוצר בצק רך ואחיד, מוסיפים שוקולד חלב קצוץ וממשיכים לערבל בערבוב קצר.


4

כדי שהבצק יהיה נעים לעבודה, מכניסים אותו לשקית, ל-1/4 שעה במקפיא.


5

יוצרים כדורים. משטחים כל כדור על כף היד ומניחים באמצע 2 קוביות שוקולד לבן. עוטפים את השוקולד בדפנות הבצק ומגלגלים לכדור.


6

מניחים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של מינימום 3-5 ס"מ (הכדורים משתטחים מאוד בזמן האפייה).


7

אופים בתנור שחומם מראש , 8-10 דקות, 175 מעלות -לא בטורבו.


העוגיות לפני שהשת
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים