הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההשתמשתיי בכף גלידה.
פתחתי כל כדור בתוך הכף.
עם 2 כפיות שמתי מהמילוי.
סגרתי את הבצק.
הוצאתי את הכדור מהכף.
ועם היד סגרתי את הבצק.
קישטתי כל שורת מעמולים.
במצבט אחר.
אפשרות נוספת….
לפתוח כדור בצק על כף היד.
לשים מהמילוי ולסגור היטב.
כך להכין את כל הכדורים.
180 מעלות.
כחצי שעה.
כשמצטננים.
לבזוק אבקת סוכר.
.