ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
לרדד את החלק ללא התוספת.
-
1
לצורת מלבן אם צריך לישר אז אם סכין לישר.
-
2
לקחת מהחלק הכהה חתיכה לרדד.
-
3
לחתוך מלבן ארוך.
-
4
לשים באמצע הבצק הבהיר.
-
5
ולגלגל מעל הבצק הכהה.
-
6
לחתוך בסכין את הרולדה.
-
7
ולשים בתבנית.
-
8
כך מכינים את כל החיתוכיות.
-
9
בבצק הכהה שנשאר לי.
-
10
מרחתי ממרח תמרים ואגוזים.
-
11
שנשאר לי במקרר.
-
12
גילגלתי וחתכתי.
-
13
ושמתי בתבנית.
-
14
180 מעלות.
-
15
כ 20 דקות.
0
לרדד את החלק ללא התוספת.
1
לצורת מלבן אם צריך לישר אז אם סכין לישר.
2
לקחת מהחלק הכהה חתיכה לרדד.
3
לחתוך מלבן ארוך.
4
לשים באמצע הבצק הבהיר.
5
ולגלגל מעל הבצק הכהה.
6
לחתוך בסכין את הרולדה.
7
ולשים בתבנית.
8
כך מכינים את כל החיתוכיות.
9
בבצק הכהה שנשאר לי.
10
מרחתי ממרח תמרים ואגוזים.
11
שנשאר לי במקרר.
12
גילגלתי וחתכתי.
13
ושמתי בתבנית.
14
180 מעלות.
15
כ 20 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים