אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

796
צפיות

ערגליות ביתיות ממולאות בממרח תמרים ואגוזים

המתכון של
ערגליות ביתיות ממולאות בממרח תמרים ואגוזים

יאמי

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בקערת המיקסר שמים…
  • 4 כוסות קמח
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • 1 אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 100 גר' חמאה רכה
  • ללוש הכל יחד
  • מלית..
  • לערבב ביחד..
  • קופסא ממרח תמרים
  • 100 גר' אגוז מלך טחונים
  • כפית מי ורדים
אופן ההכנה
  • 0

    לחלק ל3 חלקים.


  • 1

    לרדד את הבצק בעובי בערך 1/2 סמ'.


  • 2

    עם קורצן עגול או כל דבר בעל צורה עגולה .לקרוץ עיגולים..


  • 3

    לשים עם כפית מהמילוי.


  • 4

    באמצע העיגול.


  • 5

    לקפל מ2 הצדדים.


  • 6

    ולגלגל מלמטה למעלה.


  • 7

    להכין את השאר באותה דרך.


  • 8

    לשים בתבנית עם דף אפיה.


  • 9

    180 מעלות.


  • 10

    20/30 דקות.


  • 11

    כשמתקררות.


  • 12

    לבזוק אבקת סוכר.


0

לחלק ל3 חלקים.


1

לרדד את הבצק בעובי בערך 1/2 סמ'.


2

עם קורצן עגול או כל דבר בעל צורה עגולה .לקרוץ עיגולים..


3

לשים עם כפית מהמילוי.


4

באמצע העיגול.


5

לקפל מ2 הצדדים.


6

ולגלגל מלמטה למעלה.


7

להכין את השאר באותה דרך.


8

לשים בתבנית עם דף אפיה.


9

180 מעלות.


10

20/30 דקות.


11

כשמתקררות.


12

לבזוק אבקת סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים