לןגן

ערגליות ביתיות ממולאות בממרח תמרים ואגוזים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 11/10/2020 | 15:40
ערגליות ביתיות ממולאות בממרח תמרים ואגוזים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחלק ל3 חלקים

  2. לרדד את הבצק בעובי בערך 1/2 סמ'

  3. עם קורצן עגול או כל דבר בעל צורה עגולה .לקרוץ עיגולים.

  4. לשים עם כפית מהמילוי

  5. באמצע העיגול

  6. לקפל מ2 הצדדים

  7. ולגלגל מלמטה למעלה

  8. להכין את השאר באותה דרך

  9. לשים בתבנית עם דף אפיה

  10. 180 מעלות

  11. 20/30 דקות

  12. כשמתקררות

  13. לבזוק אבקת סוכר