אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

1,400
צפיות

קרואסון מבצק פריך במילוי ממרח תמרים ואגוזים

המתכון של
קרואסון מבצק פריך במילוי ממרח תמרים ואגוזים

יאמי

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 4 כוסות קמח
  • חצי מיץ כוס תפוזים
  • חצי כוס שמן
  • 100 גרם חמאה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 אבקת אפיה
  • ללוש הכל יחד
אופן ההכנה
  • 0

    לחלק את הבצק.


  • 1

    לרדד לעיגול .עם גלגלת לחתוך את הבצק לחצי. לרבע ולשמינית.


  • 2

    למלא כל משולש במילוי לגלגל ולשים בתבנית.


  • 3

    180 מעלות.


  • 4

    20/30 דקות.


0

לחלק את הבצק.


1

לרדד לעיגול .עם גלגלת לחתוך את הבצק לחצי. לרבע ולשמינית.


2

למלא כל משולש במילוי לגלגל ולשים בתבנית.


3

180 מעלות.


4

20/30 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים