לןגן

קרואסון מבצק פריך במילוי ממרח תמרים ואגוזים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 07/10/2020 | 18:32
קרואסון מבצק פריך במילוי ממרח תמרים ואגוזים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחלק את הבצק

  2. לרדד לעיגול .עם גלגלת לחתוך את הבצק לחצי. לרבע ולשמינית

  3. למלא כל משולש במילוי לגלגל ולשים בתבנית

  4. 180 מעלות

  5. 20/30 דקות