ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
אם הבצק עדיין דביקי אז להוסיף עוד קצת קמח
-
ללוש היטב לתת לבצק לנוח כ 10 דק'
-
-
-
-
-
להוסיף מיץ מחצי לימון כשהסירופ רותח לכבות את האש.
-
-
לחמם שמן בסיר לפני שהוא רותח להחליש את האש ליצור טבעות מהבצק לטגן בשמן עמוק כשהיו יו זהוב להעביר לסירופ ואחכ לקוקוס, לכסות היטב את היו יו בקוקוס.
-
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים