ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
הכל מדוד בכוס חד פעמי חם !!או כוס מדידה❗ אילנית בניזרי💖
-
-
-
-
-
-
-
-
200 גרם נטורינה או מחמאה רכה ! (להוציא מהמקרר את המחמאה שעתיים לפני שמתחילים לעבוד)
-
מלית תמרים
-
-
-
אפשרות להוסיף אגוזים קצוצים.
-
-
אופן ההכנה
-
1
לעבד את כל החומרים יחד (אני לשתי ביד ) לגלגל לנקניק לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה❗.
-
2
לחתוך ל 3 חתיכות את הבצק .
-
3
לשמן את המשטח עבודה/שיש .. להניח נייר אפייה לקמח את הנייר אפיה מעט ...להניח חתיכה מהבצק להניח עליו עוד נייר אפיה ולרדד לעלה דק! .
-
4
למרוח את הממרח תמרים והקינמון ולפזר אגוזים קצוצים .
-
5
לגלגל בעזרת הנייר אפייה .
-
6
להניח את הרולדה בתבנית מרופדת לסמן עם סכין לא עד הסוף פרוסות דקות .. כך לעשות עם שאר הבצק..
-
7
לאפות בחום 170 מעלות כ 25 דקות או עד להזהבה קלה .
-
8
לצנן לחתוך את הרולדות שסימנו ולפזר אבקת סוכר.
-
9
בהצלחה אילנית בניזרי 💕.
1
לעבד את כל החומרים יחד (אני לשתי ביד ) לגלגל לנקניק לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה❗.
2
לחתוך ל 3 חתיכות את הבצק .
3
לשמן את המשטח עבודה/שיש .. להניח נייר אפייה לקמח את הנייר אפיה מעט ...להניח חתיכה מהבצק להניח עליו עוד נייר אפיה ולרדד לעלה דק! .
4
למרוח את הממרח תמרים והקינמון ולפזר אגוזים קצוצים .
5
לגלגל בעזרת הנייר אפייה .
6
להניח את הרולדה בתבנית מרופדת לסמן עם סכין לא עד הסוף פרוסות דקות .. כך לעשות עם שאר הבצק..
7
לאפות בחום 170 מעלות כ 25 דקות או עד להזהבה קלה .
8
לצנן לחתוך את הרולדות שסימנו ולפזר אבקת סוכר.
9
בהצלחה אילנית בניזרי 💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים