אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

1,186
צפיות

עוגיות קשקבל עם קצח פריכות וטעימות

המתכון של
עוגיות קשקבל עם קצח פריכות וטעימות

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 2 כוסות קמח 
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
  • 1 כפית צ'ילי גרוס מתוק
  • 1 כפית צ'ילי גרוס חריף
  • 1 כוס פיסטוקים שלמים קלופים ולא קלויים
  • שומשום וקצח לקישוט
  • *להברשה :*
  • 1 ביצה טרופה עם כף מים
  • קצח ושומשום
אופן ההכנה
  • 1

    לשים את הבצק לעיסה חלקה ואחידה. .


  • 2

    מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. .


  • 3

    מגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ..


  • 4

    מקפיאים שעה, או עד שהגלילים מתקשים ונוחים לחיתוך..


  • 5

    מחממים תנור ל-180 מעלות..


  • 6

    מברישים כל גליל בביצה. שמים תערובת קצח ושומשום בכלי מאורך ומגלגלים את הבצק לציפוי מכל הכיוונים..


  • 7

    פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי 1 ס"מ משכיבים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה..


  • 8

    אופים 15-20 דקות או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים מעט ומגישים..


  • 9

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

לשים את הבצק לעיסה חלקה ואחידה. .


2

מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. .


3

מגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ..


4

מקפיאים שעה, או עד שהגלילים מתקשים ונוחים לחיתוך..


5

מחממים תנור ל-180 מעלות..


6

מברישים כל גליל בביצה. שמים תערובת קצח ושומשום בכלי מאורך ומגלגלים את הבצק לציפוי מכל הכיוונים..


7

פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי 1 ס"מ משכיבים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה..


8

אופים 15-20 דקות או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים מעט ומגישים..


9

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים