לןגן

עוגיות קשקבל עם קצח פריכות וטעימות

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 17/05/2020 | 14:17
עוגיות קשקבל עם קצח פריכות וטעימות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את הבצק לעיסה חלקה ואחידה. 

  2. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים.

  3. מגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ.

  4. מקפיאים שעה, או עד שהגלילים מתקשים ונוחים לחיתוך.

  5. מחממים תנור ל-180 מעלות.

  6. מברישים כל גליל בביצה. שמים תערובת קצח ושומשום בכלי מאורך ומגלגלים את הבצק לציפוי מכל הכיוונים.

  7. פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי 1 ס"מ משכיבים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  8. אופים 15-20 דקות או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים מעט ומגישים.

  9. בהצלחה נועם זיגדון 💞