אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

6,267
צפיות

סהרוני שקדים

המתכון של
סהרוני שקדים

עוגיות נפלאות בזכות המתכון של אריאלה גולדמן (מחברת מתכונים)

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 150 גר' חמאה רכה בטמפ' החדר (לא מומסת )
  • 150 גרם אבקת סוכר (1 וחצי שקיות)
  • 2 כוסות קמח תופח (או רגיל+1 כפית שטוחה אבקת אפייה)
  • 200 גר' שקדים טחונים/ או אגוזי מלך טחונים= 2 כוסות מידה
  • 1 ביצה L
  • 2 כפות ברנדי/ או אוזו
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל-180 מעלות- תוכנית אפייה רגילה.


  • 2

    מערבלים חמאה ואבקת סוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות איטית כ-4 דקות עד לקבלת תערובת חלקה ובהירה .


  • 3

    מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים כדקה עד לקבלת בצק אחיד, רך ועדין.


  • 4

    יוצרים כדורים.


  • 5

    מגלגלים כל כדור לגליל שמנמן.


  • 6

    ומקפלים לסהרון.


  • 7

    מסדרים בתבנית עם נייר אפייה,עם רווח קטנטן בין עוגיה לעוגיה.


  • 8

    אופים בתנור החם (אפייה רגילה-לא טורבו) 20-15 דקות עד שהעוגיות זהובות .חשוב לא להשחים! הן צריכות להשאר בהירות.


  • 9

    מצננים היטב.


  • 10

    בוזקים בנדיבות אבקת סוכר .


  • 11

    שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.


1

מחממים תנור ל-180 מעלות- תוכנית אפייה רגילה.


2

מערבלים חמאה ואבקת סוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות איטית כ-4 דקות עד לקבלת תערובת חלקה ובהירה .


3

מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים כדקה עד לקבלת בצק אחיד, רך ועדין.


4

יוצרים כדורים.


5

מגלגלים כל כדור לגליל שמנמן.


6

ומקפלים לסהרון.


7

מסדרים בתבנית עם נייר אפייה,עם רווח קטנטן בין עוגיה לעוגיה.


8

אופים בתנור החם (אפייה רגילה-לא טורבו) 20-15 דקות עד שהעוגיות זהובות .חשוב לא להשחים! הן צריכות להשאר בהירות.


9

מצננים היטב.


10

בוזקים בנדיבות אבקת סוכר .


11

שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים