לןגן

סהרוני שקדים

מאת: מירי גולני, פורסם: 16/05/2020 | 08:39
סהרוני שקדים

תקציר המתכון: עוגיות נפלאות בזכות המתכון של אריאלה גולדמן (מחברת מתכונים)

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות- תוכנית אפייה רגילה

  2. מערבלים חמאה ואבקת סוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות איטית כ-4 דקות עד לקבלת תערובת חלקה ובהירה

  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים כדקה עד לקבלת בצק אחיד, רך ועדין

  4. יוצרים כדורים

  5. מגלגלים כל כדור לגליל שמנמן

  6. ומקפלים לסהרון

  7. מסדרים בתבנית עם נייר אפייה,עם רווח קטנטן בין עוגיה לעוגיה

  8. אופים בתנור החם (אפייה רגילה-לא טורבו) 20-15 דקות עד שהעוגיות זהובות .חשוב לא להשחים! הן צריכות להשאר בהירות

  9. מצננים היטב

  10. בוזקים בנדיבות אבקת סוכר

  11. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר