לןגן

רוגלך פריכים ורכים

מאת: מירי גולני, פורסם: 02/04/2020 | 18:26
רוגלך פריכים ורכים

תקציר המתכון: הבצק פריך כמו הבצק של אוזני המן הפריכים בצק לבן כפי שקוראת לזה פירגה מורתי הוירטואלית

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לעבד את כל המצרכים במקסר עם וו גיטרה עד שנוצר בצק רך ועדין

  2. לעטוף את הבצק עם ניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה

  3. להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק אותו ל-3 עד 4 חלקים

  4. לרדד את הבצק לעיגול דק. לחתוך את הבצק למשולשים ולשים בקצה הרחב כפית מילוי. למלא בשוקולד עבור ילדים, או בממרח תמרים עם אגוזים קצוצים (אם ממלאים בריבה ניתן להוסיף עוגיות פתיבר טחון כדי שהריבה לא תיזל , או אגוזים טחונים ). לגלגל את העוגיה מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר

  5. לאפות בתבנית עם נייר אפייה. אפייה רגילה - בערך 15-20 דקות , 175 מעלות

  6. לאחר האפייה כשהעוגיות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר