לןגן

אלפחורס מושלםם

מאת: רבקי בלפולסקי, פורסם: 29/03/2020 | 16:59
אלפחורס מושלםם

תקציר המתכון: אז כן ,אלפחורס זה לוקח קצת זמן , להכין בצק לקרוץ לאפות למלא בריבת חלב לגלגל אבל פשוט שווווהההוה את זה!!!!!!!! המתכון הוא של שירן מתיתיהו האלופה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המתכון- לבצק

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מערבלים חמאה ואבקת סוכר. מוסיפים את הביצים וממשיכים בעיבוד.

  2. מוסיפים קורנפלור בהדרגה ואת אבקת האפייה.

  3. מוסיפים תמצית וניל ומעבדים לבצק.

  4. מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים

  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות - 8 דקות בדיוק!

  6. לאחר שהעוגיות מתקררות ממלאים בריבת חלב וטובלים בקוקוס:

  7. שומרים במקפיא- לא חובה אבל טעים יותרר