אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • מעט מלח
  • כף ערק
  • 2 כפות שמן
  • בערך 3 כוסות מים פושרים
  • אבקת סוכר לפיזור
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את את הקמח המנופה מוסיפים את המלח ומערבבים, מוסיפים את השמרים, הסוכר, השמן והערק ומערבבים מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים, הבצק צריך להיות דביק מעט נוזלי..


  • 2

    מניחים להתפחה עד להגדלת הנפח..


  • 3

    לאחר ההתפחה לשים שוב את הבצק ומשאירים להתפחה, לאחר ההתפחה מרטיבים את הידיים לוקחים פיסת בצק יוצרים עיגולים ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להשחמה זהובה. שמים בנייר סופג לספיגת עודפי השמן, מפזרים אבקת סוכר. באהבה רינה..


1

בקערה שמים את את הקמח המנופה מוסיפים את המלח ומערבבים, מוסיפים את השמרים, הסוכר, השמן והערק ומערבבים מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים, הבצק צריך להיות דביק מעט נוזלי..


2

מניחים להתפחה עד להגדלת הנפח..


3

לאחר ההתפחה לשים שוב את הבצק ומשאירים להתפחה, לאחר ההתפחה מרטיבים את הידיים לוקחים פיסת בצק יוצרים עיגולים ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להשחמה זהובה. שמים בנייר סופג לספיגת עודפי השמן, מפזרים אבקת סוכר. באהבה רינה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים