לןגן

ספינז

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 02/01/2020 | 17:56
ספינז

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את את הקמח המנופה מוסיפים את המלח ומערבבים, מוסיפים את השמרים, הסוכר, השמן והערק ומערבבים מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים, הבצק צריך להיות דביק מעט נוזלי.

  2. מניחים להתפחה עד להגדלת הנפח.

  3. לאחר ההתפחה לשים שוב את הבצק ומשאירים להתפחה, לאחר ההתפחה מרטיבים את הידיים לוקחים פיסת בצק יוצרים עיגולים ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להשחמה זהובה. שמים בנייר סופג לספיגת עודפי השמן, מפזרים אבקת סוכר. באהבה רינה.