הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגיות מתוקות ביתיות, עוגיות פרווה דקיקות מושלמות לטבילה בתה או בקפה, פשוטות להכנה כל אחד יכול.
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות מעלות..
בקערת המיקסר עם וו גיטרה להוסיף את כל המרכיבים לפי הסדר וללוש עד שהבצק מתאחד לכדור.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ומרדדים כל כדור בנפרד על נייר אפייה מקומח לעלה דק ככל הניתן.
באמצעות סכין חדה או גלגלת לפיצה חותכים את הבצק לריבועים/מעוינים/מלבנים ארוכים, מה שאוהבים) .
מחליקים את הבצק יחד עם נייר האפייה לתבנית ומחוררים בעזרת מזלג כל עוגיה, מכניסים לתנור כאמור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה טובה (בערך 20 דקות, ממליצה להשגיח שהעוגיות לא תשרפנה) .
מקררים היטב עד שהעוגיות מתקשים ומאחסנים בכלי אטום .
טיפים להצלחת העוגיות.. .
לא לעבד את הבצק יותר מדי!!! .
לרדד את הבצק דק ככל הניתן.
לאפות עד להזהבה טובה .
זהו מוכן! כדאי נסו אצלי העוגיות פשוט נחטפו מהקופסה.
בתיאבון אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .