ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2.5 חב' שוקולד מריר 60% קקאו
-
-
כפית גדושה סוכר אינוורטי או גלוקוז
-
2 כפות ליקר שוקולד או בייליס
-
-
-
2 כוסות חד פעמי שתיה קרה קמח
-
3/4 כוס חד פעמי שתיה קרה אבקת שקדים
-
רבע כוס חד פעמי לשתיה קרה קקאו
-
-
אופן ההכנה
-
1
להמיס במיקרו בפולסים של 30 שניות את השוקולד, החמאה והסוכר אינוורטי או גלוקוז..
-
2
להקציף במיקסר ביצים וסוכר עד קבלת עיסה בהירה .
-
3
להוסיף לשוקולד המומס את הליקר..
-
4
להוסיף באיטיות את השוקולד למיקסר..
-
5
להחליף את בלון ההקצפה לוו גיטרה, להוסיף את הקמח, אבקת שקדים וקקאו ולערבב עד בצק אחיד מס' שניות..
-
6
להניח את הבצק על ניילון נצמד ולהקפיא שעה..
-
7
לחמם תנור ל- 170 מעלות..
-
8
לקרוץ עיגולים קטנים מהבצק, לשטח מעט, לטבול כל עיגול בסוכר ובאבקת סוכר ולהניח על תבנית עם נייר אפייה..
-
9
לאפות בדיוק 8 דק' ..
-
10
לתת להצטנן בחוץ לפחות 10 דק' עד שמתייצב..
-
11
שחיתות שוקולד ♥.
1
להמיס במיקרו בפולסים של 30 שניות את השוקולד, החמאה והסוכר אינוורטי או גלוקוז..
2
להקציף במיקסר ביצים וסוכר עד קבלת עיסה בהירה .
3
להוסיף לשוקולד המומס את הליקר..
4
להוסיף באיטיות את השוקולד למיקסר..
5
להחליף את בלון ההקצפה לוו גיטרה, להוסיף את הקמח, אבקת שקדים וקקאו ולערבב עד בצק אחיד מס' שניות..
6
להניח את הבצק על ניילון נצמד ולהקפיא שעה..
7
לחמם תנור ל- 170 מעלות..
8
לקרוץ עיגולים קטנים מהבצק, לשטח מעט, לטבול כל עיגול בסוכר ובאבקת סוכר ולהניח על תבנית עם נייר אפייה..
9
לאפות בדיוק 8 דק' ..
10
לתת להצטנן בחוץ לפחות 10 דק' עד שמתייצב..
11
שחיתות שוקולד ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים