הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמערבבים את כל החומרים היבשים.
מוסיפים את המרגרינה רכה (מרככים אותה במיקרוגל במשך דקה) .
מוסיפים את המים.
מרעבבים עד לקבלת בצק רך..
מניחים לנוח למשך 10 דקות (חשוב מאוד).
קורצים עיגולים קטנים ולאחר מכן מגלגלים לגליל.
יוצרים עיגולים יפים .
מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום. - לא חובה.
מחממים את התנור לחום 180 מעלות .
אופים עד לקבלת גוון זהב .