אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

8,868
צפיות

מעמול במילוי רחת לוקום או תמרים

המתכון של
מעמול במילוי רחת לוקום או תמרים

פריך וטעים

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 כוסות סולת
  • 1 וחצי כוסות קמח או כוס קמח וחצי כוס קמח שקדים
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • כפית סוכר
  • 200 גרם מחמאה או חמאה מומסת
  • 1/2 כוס מים פושרים
  • 2 טיפות תמצית מי זהר או מי ורדים
  • מילוי
  • רחת לוקום
  • או
  • קופסה של ממרח תמרים או תמרים בואקום
  • כפית קינמון
  • מעט אגוז מוסקט
  • כוס אגוזים טחונים
  • לקישוט
  • אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה את חומרי הבצק וללוש עם הידיים לקבלת בצק נעים אם קשה להוסיף עוד קצת מים .


  • 2

    אפשר להכין רולדות או מעמול .


  • 3

    להכנת רולדות .


  • 4

    לחלק את הבצק ל4 כדורים לרדד בין 2 נייר אפיה למרוח מלית ולגלל לרולדה להניח בתבנית על נייר אפיה .


  • 5

    ולחתוך עד הסוף בלי להפריד .


  • 6

    לאפות 180 מעלות בערך 20 דקות .


  • 7

    מילוי .


  • 8

    1 קופסה ממרח תמרים עם אגוזים אגוזים טחונים,כפית קינמון ואגוז לערבב .


  • 9

    אם רוצים מעמול .


  • 10

    לחלק לכדורים קטנים לשטח עם הידיים לשים חתיכה קטנה של לוקום לסגור כמו כדור וללחוץ עם הקורצן חזק או עם צובט מעמול.


  • 11

    ניתן לקנות בשווקים או בחנויות כלי בית .


  • 12

    לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 20 דקות בערך לא לשרוף .


  • 13

    השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה .


  • 14

    כשמוכן לקרר מעט ולפזר אבקת סוכר .


1

לשים בקערה את חומרי הבצק וללוש עם הידיים לקבלת בצק נעים אם קשה להוסיף עוד קצת מים .


2

אפשר להכין רולדות או מעמול .


3

להכנת רולדות .


4

לחלק את הבצק ל4 כדורים לרדד בין 2 נייר אפיה למרוח מלית ולגלל לרולדה להניח בתבנית על נייר אפיה .


5

ולחתוך עד הסוף בלי להפריד .


6

לאפות 180 מעלות בערך 20 דקות .


7

מילוי .


8

1 קופסה ממרח תמרים עם אגוזים אגוזים טחונים,כפית קינמון ואגוז לערבב .


9

אם רוצים מעמול .


10

לחלק לכדורים קטנים לשטח עם הידיים לשים חתיכה קטנה של לוקום לסגור כמו כדור וללחוץ עם הקורצן חזק או עם צובט מעמול.


11

ניתן לקנות בשווקים או בחנויות כלי בית .


12

לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 20 דקות בערך לא לשרוף .


13

השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה .


14

כשמוכן לקרר מעט ולפזר אבקת סוכר .


פריך וטעים
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים