לןגן

מעמול במילוי רחת לוקום או תמרים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 13/03/2019 | 19:48
מעמול במילוי רחת לוקום או תמרים

תקציר המתכון: פריך וטעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את חומרי הבצק וללוש עם הידיים לקבלת בצק נעים אם קשה להוסיף עוד קצת מים

  2. אפשר להכין רולדות או מעמול

  3. להכנת רולדות

  4. לחלק את הבצק ל4 כדורים לרדד בין 2 נייר אפיה למרוח מלית ולגלל לרולדה להניח בתבנית על נייר אפיה

  5. ולחתוך עד הסוף בלי להפריד

  6. לאפות 180 מעלות בערך 20 דקות

  7. מילוי

  8. 1 קופסה ממרח תמרים עם אגוזים אגוזים טחונים,כפית קינמון ואגוז לערבב

  9. אם רוצים מעמול

  10. לחלק לכדורים קטנים לשטח עם הידיים לשים חתיכה קטנה של לוקום לסגור כמו כדור וללחוץ עם הקורצן חזק או עם צובט מעמול

  11. ניתן לקנות בשווקים או בחנויות כלי בית

  12. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 20 דקות בערך לא לשרוף

  13. השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה

  14. כשמוכן לקרר מעט ולפזר אבקת סוכר