ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
200 גר׳ חמאה (אפשר להחליף במזולה אם רוצים פרווה)
-
1/3 כוס שמן קוקוס (בחורף ניתן לחמם אותו במיקרו שיהפוך לנוזל)
-
-
-
-
-
-
-
שומשום (לפיזור מעל העוגיה)
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל-180 מעלות..
-
2
להמיס את החמאה במיקרו.
-
3
להמיס את שמן הקוקוס (רק בחורף צריך כי הוא במצב מוצק).
-
4
לערבב את הקמח והאבקת האפייה.
-
5
להוסיף את המים, השמן והחמאה המומסת, מלח וסוכר..
-
6
ללוש במיקסר..
-
7
לתת לבצק לנוח לפחות 15 דק׳ אפשר להכניס למקרר..
-
8
ליצור עיגולים קטנים עם הידיים ולגלגל בין היידים לנחש..
-
9
לסגור את הנחש לעיגול ים חור באמצע לטבול בביצה ולאחר מכן בשומשום. .
-
10
לאפות עד שהבייגלה מזהיבים. בין 20-30 דק׳ תלוי בתנור.
1
לחמם תנור ל-180 מעלות..
2
להמיס את החמאה במיקרו.
3
להמיס את שמן הקוקוס (רק בחורף צריך כי הוא במצב מוצק).
4
לערבב את הקמח והאבקת האפייה.
5
להוסיף את המים, השמן והחמאה המומסת, מלח וסוכר..
6
ללוש במיקסר..
7
לתת לבצק לנוח לפחות 15 דק׳ אפשר להכניס למקרר..
8
ליצור עיגולים קטנים עם הידיים ולגלגל בין היידים לנחש..
9
לסגור את הנחש לעיגול ים חור באמצע לטבול בביצה ולאחר מכן בשומשום. .
10
לאפות עד שהבייגלה מזהיבים. בין 20-30 דק׳ תלוי בתנור.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים