אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

8,162
צפיות

עוגיות פריכות

המתכון של
עוגיות פריכות

פריכות וטעימות עם ריבה או קינמון

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 4 כוסות קמח כוס חד פעמי200 מ"ל
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שקדים טחונים דק ללא קליפה משדרג את העוגיה
  • 200 גרם חמאה או מחמאה
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • קורט מלח
  • לקישוט
  • ריבה
  • או חצי כוס סוכר 1/2 כפית קינמון לערבב יחד
  • אפשר לחלק את הבצק ל2 ולהוסיף 1 כף קקאו עם כף שוקולית ולערבב לקבלת בצק חום
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב לקבלת בצק נעים שלא יהיה קשה לתת לבצק לנוח חצי שעה אפשר להכניס למקרר .


  • 2

    לחלק ל5 כדורים ולרדד בין 2 נייר אפיה מקומח מעט .


  • 3

    לקרוץ צורה שאוהבים ולאפות 180 מעלות 20 דקות בערך .


  • 4

    אם רוצים מילוי מכינים חלק עם חור באמצע כשמוכן לקרר ולשים ריבה ולהניח מעל עוגיה עם חור .


  • 5

    לפזר אבקת סוכר על החלק העליון לפני ששמים ריבה .


  • 6

    אם רוצים קינמון .


  • 7

    לעשות צורה לשים בקערית את הסוכר עם הקינמון לערבב ולתבול כל עוגיה משני הצדדים .


  • 8

    העוגיה יוצאת פריכה וטעימה .


  • 9

    אם רוצים לעשות עוגיה חצי לבן חצי חום לרדד כל צבע בנפרד אפשר להניח אחד על השני או אחד ליד השני ולעשות צורה שאוהבים .


  • 10

    בהצלחה .


1

לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב לקבלת בצק נעים שלא יהיה קשה לתת לבצק לנוח חצי שעה אפשר להכניס למקרר .


2

לחלק ל5 כדורים ולרדד בין 2 נייר אפיה מקומח מעט .


3

לקרוץ צורה שאוהבים ולאפות 180 מעלות 20 דקות בערך .


4

אם רוצים מילוי מכינים חלק עם חור באמצע כשמוכן לקרר ולשים ריבה ולהניח מעל עוגיה עם חור .


5

לפזר אבקת סוכר על החלק העליון לפני ששמים ריבה .


6

אם רוצים קינמון .


7

לעשות צורה לשים בקערית את הסוכר עם הקינמון לערבב ולתבול כל עוגיה משני הצדדים .


8

העוגיה יוצאת פריכה וטעימה .


9

אם רוצים לעשות עוגיה חצי לבן חצי חום לרדד כל צבע בנפרד אפשר להניח אחד על השני או אחד ליד השני ולעשות צורה שאוהבים .


10

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים