לןגן

עוגיות פריכות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 19/12/2017 | 11:13
עוגיות פריכות

תקציר המתכון: פריכות וטעימות עם ריבה או קינמון

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב לקבלת בצק נעים שלא יהיה קשה לתת לבצק לנוח חצי שעה אפשר להכניס למקרר

  2. לחלק ל5 כדורים ולרדד בין 2 נייר אפיה מקומח מעט

  3. לקרוץ צורה שאוהבים ולאפות 180 מעלות 20 דקות בערך

  4. אם רוצים מילוי מכינים חלק עם חור באמצע כשמוכן לקרר ולשים ריבה ולהניח מעל עוגיה עם חור

  5. לפזר אבקת סוכר על החלק העליון לפני ששמים ריבה

  6. אם רוצים קינמון

  7. לעשות צורה לשים בקערית את הסוכר עם הקינמון לערבב ולתבול כל עוגיה משני הצדדים

  8. העוגיה יוצאת פריכה וטעימה

  9. אם רוצים לעשות עוגיה חצי לבן חצי חום לרדד כל צבע בנפרד אפשר להניח אחד על השני או אחד ליד השני ולעשות צורה שאוהבים

  10. בהצלחה