ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מרתיחים את החלב עם החמאה ומלח ובבת אחת.
-
3
מוסיפים את הקמח.
-
4
ומערבבים עם כף עץ עד שאין גושים ,מקררים מעט.
-
5
2) מוסיפים את הביצים אחד אחד עד שהם נעלמים , ממשיכים לערבב עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק.
-
6
3) מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה לעורך של 8 ס"מ.
-
7
מברישים בחלב ואופים 15 דק⏲ראשונות בתנור שחומם מראש .
-
8
ל 200 מעלות , מורידים את החום ל 180 מעלות ואופים .
-
9
לעוד 10 דק⏲.
-
10
4) מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג וסוכר עד ליציבות , חותכים את האקלר ומזלפים.
-
11
5) טובלים אותם בשוקולד מומס.
-
12
ולקירור❄ ונהנים.
-
13
Jacqueline fadelon.
1
.
2
1) מרתיחים את החלב עם החמאה ומלח ובבת אחת.
3
מוסיפים את הקמח.
4
ומערבבים עם כף עץ עד שאין גושים ,מקררים מעט.
5
2) מוסיפים את הביצים אחד אחד עד שהם נעלמים , ממשיכים לערבב עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק.
6
3) מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה לעורך של 8 ס"מ.
7
מברישים בחלב ואופים 15 דק⏲ראשונות בתנור שחומם מראש .
8
ל 200 מעלות , מורידים את החום ל 180 מעלות ואופים .
9
לעוד 10 דק⏲.
10
4) מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג וסוכר עד ליציבות , חותכים את האקלר ומזלפים.
11
5) טובלים אותם בשוקולד מומס.
12
ולקירור❄ ונהנים.
13
Jacqueline fadelon.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים