אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

10,140
צפיות

רוגלך במילוי ממרח שוקולד אגוזים בטעם נוטלה

המתכון של
רוגלך במילוי ממרח שוקולד אגוזים בטעם נוטלה

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • רוגלך🥐 פרווה במילוי ממרח שוקולד אגוזים פרווה בטעם נוטלה
  • מצרכים הדרושים
  • 500 גרם קמח
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • 100 מ"ל שמן= חצי כוס לשתיה חמה
  • 180 מ"ל מים =קצת פחות מכוס לשתיה חמה
  • 80 גרם סוכר=חצי כוס לשתיה חמה
  • קורט מלח
  • 2 ביצים🐣🐣
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 צנצנת ממרח שוקולד אגוזים פרווה
  • 1 ביצה טרופה להברשה
  • לסירופ
  • 1 וחצי כוס מים
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • אני הכפלתי כמויות
אופן ההכנה
  • 1

    1) מכניסים למיקסר עם וו לישה את הקמח,שמרים , סוכר שמן ,מים ,ביצים ומערבבים עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר .


  • 2

    2)עם ידיים מקומחות מניחים את הבצק בקערה ומתפיחים לשעה עד שעה וחצי או עד שמכפיל את הנפח.


  • 3

    3)מחלקים את הבצק לשניים.


  • 4

    ומרדדים על משטח מקומח לבלבן של 25 ס"מ לא חייב להיות מדויק .


  • 5

    4) מורחים שכבה אחידה של ממרח ומקפלים ושוב מרדדים מעט חותכים למשולשים מגלגלים מהחלק הגדול לחלק הקטן,שמים על תבנית עם נייר אפייה, מכסים ומתפיחים שנית לעוד חצי שעה ⏱.


  • 6

    .


  • 7

    5) מברישעם ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .


  • 8

    כ 16 דקות עד 20 דק בלבד אני אפיתי רק 16 דקות אבל כל אחד עם התנור שלו.


  • 9

    הכנת הסירופ .


  • 10

    שמים על הגז את המים והסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על הרוגלך שיוצים מהתנור .


  • 11

    בהצלחה.


1

1) מכניסים למיקסר עם וו לישה את הקמח,שמרים , סוכר שמן ,מים ,ביצים ומערבבים עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר .


2

2)עם ידיים מקומחות מניחים את הבצק בקערה ומתפיחים לשעה עד שעה וחצי או עד שמכפיל את הנפח.


3

3)מחלקים את הבצק לשניים.


4

ומרדדים על משטח מקומח לבלבן של 25 ס"מ לא חייב להיות מדויק .


5

4) מורחים שכבה אחידה של ממרח ומקפלים ושוב מרדדים מעט חותכים למשולשים מגלגלים מהחלק הגדול לחלק הקטן,שמים על תבנית עם נייר אפייה, מכסים ומתפיחים שנית לעוד חצי שעה ⏱.


6

.


7

5) מברישעם ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .


8

כ 16 דקות עד 20 דק בלבד אני אפיתי רק 16 דקות אבל כל אחד עם התנור שלו.


9

הכנת הסירופ .


10

שמים על הגז את המים והסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על הרוגלך שיוצים מהתנור .


11

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים