לןגן

פחזניות אקלר צרפתי🗼

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/10/2017 | 01:31
פחזניות אקלר צרפתי🗼

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למלית

לציפוי

אופן הכנה

  1. 1) מרתיחים את החלב עם החמאה ומלח ובבת אחת

  2. מוסיפים את הקמח

  3. ומערבבים עם כף עץ עד שאין גושים ,מקררים מעט

  4. 2) מוסיפים את הביצים אחד אחד עד שהם נעלמים , ממשיכים לערבב עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק

  5. 3) מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה לעורך של 8 ס"מ

  6. מברישים בחלב ואופים 15 דק⏲ראשונות בתנור שחומם מראש

  7. ל 200 מעלות , מורידים את החום ל 180 מעלות ואופים

  8. לעוד 10 דק⏲

  9. 4) מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג וסוכר עד ליציבות , חותכים את האקלר ומזלפים

  10. 5) טובלים אותם בשוקולד מומס

  11. ולקירור❄ ונהנים

  12. Jacqueline fadelon