לןגן

רוגלך במילוי ממרח שוקולד אגוזים בטעם נוטלה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 02/10/2017 | 22:49
רוגלך במילוי ממרח שוקולד אגוזים בטעם נוטלה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים למיקסר עם וו לישה את הקמח,שמרים , סוכר שמן ,מים ,ביצים ומערבבים עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר

  2. 2)עם ידיים מקומחות מניחים את הבצק בקערה ומתפיחים לשעה עד שעה וחצי או עד שמכפיל את הנפח

  3. 3)מחלקים את הבצק לשניים

  4. ומרדדים על משטח מקומח לבלבן של 25 ס"מ לא חייב להיות מדויק

  5. 4) מורחים שכבה אחידה של ממרח ומקפלים ושוב מרדדים מעט חותכים למשולשים מגלגלים מהחלק הגדול לחלק הקטן,שמים על תבנית עם נייר אפייה, מכסים ומתפיחים שנית לעוד חצי שעה ⏱

  6. 5) מברישעם ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

  7. כ 16 דקות עד 20 דק בלבד אני אפיתי רק 16 דקות אבל כל אחד עם התנור שלו

  8. הכנת הסירופ

  9. שמים על הגז את המים והסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על הרוגלך שיוצים מהתנור

  10. בהצלחה