ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
צנצנת ריבת תותים או כל ריבה שרוצים
-
אופן ההכנה
-
1
1) שמים במיקסר את החמאה עם הסוכר ומקציפים עם לקבלת תערובת קרמית .
-
2
2) מוסיפים את תמצית וניל ואת הקמח ומלח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים ודביק מעט .
-
3
3) עוטפים את הבצק לניילון נצמד ומכניסים לקירור ❄לפחות שעה עד שעתיים.
-
4
4)מחלקים את הבצק ל שניים וחלק 1 מרדדים על נייר אפייה ל2 ס"מ וקורצים פרחים .
-
5
והחלק השני קורצים עם חור במרכז .
-
6
5) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 🎚כ 15 דק .
-
7
6) מקררים את העוגיות ומורחים ריבה על החלק בלי חור ומניחים את החלק השני ומפזרים אבקת סוכר .
-
8
ומגישים .
-
9
בהצלחה 😊😊jacqueline fadelon.
1
1) שמים במיקסר את החמאה עם הסוכר ומקציפים עם לקבלת תערובת קרמית .
2
2) מוסיפים את תמצית וניל ואת הקמח ומלח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים ודביק מעט .
3
3) עוטפים את הבצק לניילון נצמד ומכניסים לקירור ❄לפחות שעה עד שעתיים.
4
4)מחלקים את הבצק ל שניים וחלק 1 מרדדים על נייר אפייה ל2 ס"מ וקורצים פרחים .
5
והחלק השני קורצים עם חור במרכז .
6
5) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 🎚כ 15 דק .
7
6) מקררים את העוגיות ומורחים ריבה על החלק בלי חור ומניחים את החלק השני ומפזרים אבקת סוכר .
8
ומגישים .
9
בהצלחה 😊😊jacqueline fadelon.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים