לןגן

עוגיות חמאה עם ריבת תותים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 24/09/2017 | 02:37
עוגיות חמאה עם ריבת תותים

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים במיקסר את החמאה עם הסוכר ומקציפים עם לקבלת תערובת קרמית

  2. 2) מוסיפים את תמצית וניל ואת הקמח ומלח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים ודביק מעט

  3. 3) עוטפים את הבצק לניילון נצמד ומכניסים לקירור ❄לפחות שעה עד שעתיים

  4. 4)מחלקים את הבצק ל שניים וחלק 1 מרדדים על נייר אפייה ל2 ס"מ וקורצים פרחים

  5. והחלק השני קורצים עם חור במרכז

  6. 5) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 🎚כ 15 דק

  7. 6) מקררים את העוגיות ומורחים ריבה על החלק בלי חור ומניחים את החלק השני ומפזרים אבקת סוכר

  8. ומגישים

  9. בהצלחה 😊😊jacqueline fadelon