ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2 מרגרינה מזולה רכה בטעם חמאה.
-
-
-
-
-
-
-
-
200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מערבלים את החומרים הרטובים מוסיפים אבקת אפייה סוכר וניל ואת הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק.
-
3
2) מחלקים ל 5 כדורים .
-
4
מרדדים לעובי של .
-
5
1/2 ס"מ.
-
6
קורצים עיגול בקוטר 24 ס"מ חותכים משולשים כמו פיצה .
-
7
מזלפים ממרח תמרים על כל משולש מפזרים אגוזי מלך .
-
8
ומגלגלים .
-
9
3) אופים בתנור שחומם מראש.
-
10
ל 180 מעלות כ 15 דק.
-
11
4)הכנת הסירופ:.
-
12
שמים בסיר קטן את הכל ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק.
-
13
5) טובלים את העוגיות .
-
14
ומגלגלים בקוקוס.
-
15
אפשר לשמור במקפיא אם רוצים.
1
.
2
1) מערבלים את החומרים הרטובים מוסיפים אבקת אפייה סוכר וניל ואת הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק.
3
2) מחלקים ל 5 כדורים .
4
מרדדים לעובי של .
5
1/2 ס"מ.
6
קורצים עיגול בקוטר 24 ס"מ חותכים משולשים כמו פיצה .
7
מזלפים ממרח תמרים על כל משולש מפזרים אגוזי מלך .
8
ומגלגלים .
9
3) אופים בתנור שחומם מראש.
10
ל 180 מעלות כ 15 דק.
11
4)הכנת הסירופ:.
12
שמים בסיר קטן את הכל ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק.
13
5) טובלים את העוגיות .
14
ומגלגלים בקוקוס.
15
אפשר לשמור במקפיא אם רוצים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים