ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
שקדים מקורמלים , אגוזי פקאן, צנוברים וצימוקים בציפוי אגוזי לוז גרוסים
-
מצרכים הדרושים ל16 סיגרים
-
-
-
100 גרם שקדים מקורמלים טחונים גם
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1)מחממים בסיר קטן את המחמאה ,דבש וסוכר עד לרתיחה .
-
3
ומכבים את האש ,מוסיפים את הפיסטוקים ,שקדים ,אגוזי פקאן ,צנוברים וצימוקים, מערבבים היטב ומקררים❄.
-
4
2)פורסים את עלי סיגר ושמים תערובת במרכז ומקפלים ושני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים כמו בתמונה ומטגנים בשמן עמוק .
-
5
3)הכנת הסירופ.
-
6
שמים בסיר .
-
7
3כוסו מים ו.
-
8
3 כום סוכר וחצי לימון ,.
-
9
מבשלים עד לקבלת סירות מעט דביק.
-
10
וטובלים את הסיגרים ומפזרים אגוזי לוז גרוסים .
-
11
ומגישים😊.
-
12
בהצלחה.
1
.
2
1)מחממים בסיר קטן את המחמאה ,דבש וסוכר עד לרתיחה .
3
ומכבים את האש ,מוסיפים את הפיסטוקים ,שקדים ,אגוזי פקאן ,צנוברים וצימוקים, מערבבים היטב ומקררים❄.
4
2)פורסים את עלי סיגר ושמים תערובת במרכז ומקפלים ושני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים כמו בתמונה ומטגנים בשמן עמוק .
5
3)הכנת הסירופ.
6
שמים בסיר .
7
3כוסו מים ו.
8
3 כום סוכר וחצי לימון ,.
9
מבשלים עד לקבלת סירות מעט דביק.
10
וטובלים את הסיגרים ומפזרים אגוזי לוז גרוסים .
11
ומגישים😊.
12
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים