תקציר המתכון: בצק רך ונוח ופריכות במיוחד
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1) מערבלים את החומרים הרטובים מוסיפים אבקת אפייה סוכר וניל ואת הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק
2) מחלקים ל 5 כדורים
מרדדים לעובי של
1/2 ס"מ
קורצים עיגול בקוטר 24 ס"מ חותכים משולשים כמו פיצה
מזלפים ממרח תמרים על כל משולש מפזרים אגוזי מלך
ומגלגלים
3) אופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות כ 15 דק
4)הכנת הסירופ:
שמים בסיר קטן את הכל ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק
5) טובלים את העוגיות
ומגלגלים בקוקוס
אפשר לשמור במקפיא אם רוצים