לןגן

עוגיות ללא ביצים במילוי תמרים ואגוזי מלך טבולים בסירופ סוכר וציפוי קוקוס

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/05/2017 | 18:13
עוגיות ללא ביצים במילוי תמרים ואגוזי מלך טבולים בסירופ סוכר וציפוי קוקוס

תקציר המתכון: בצק רך ונוח ופריכות במיוחד

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1.  

  2. 1) מערבלים את החומרים הרטובים מוסיפים אבקת אפייה סוכר וניל ואת הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק

  3. 2) מחלקים ל 5 כדורים 

  4. מרדדים לעובי של 

  5. 1/2 ס"מ

  6. קורצים עיגול בקוטר 24 ס"מ חותכים משולשים כמו פיצה

  7. מזלפים ממרח תמרים על כל משולש מפזרים אגוזי מלך

  8. ומגלגלים 

  9. 3) אופים בתנור שחומם מראש

  10. ל 180 מעלות כ 15 דק

  11. 4)הכנת הסירופ:

  12. שמים בסיר קטן את הכל ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק

  13. 5) טובלים את העוגיות 

  14. ומגלגלים בקוקוס

  15. אפשר לשמור במקפיא אם רוצים