לןגן

סיגר במילוי חגיגה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 11/05/2017 | 20:13
סיגר במילוי חגיגה

תקציר המתכון: מתוק מתוק

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מחממים בסיר קטן את המחמאה ,דבש וסוכר עד לרתיחה

  2. ומכבים את האש ,מוסיפים את הפיסטוקים ,שקדים ,אגוזי פקאן ,צנוברים וצימוקים, מערבבים היטב ומקררים❄

  3. 2)פורסים את עלי סיגר ושמים תערובת במרכז ומקפלים ושני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים כמו בתמונה ומטגנים בשמן עמוק

  4. 3)הכנת הסירופ

  5. שמים בסיר

  6. 3כוסו מים ו

  7. 3 כום סוכר וחצי לימון ,

  8. מבשלים עד לקבלת סירות מעט דביק

  9. וטובלים את הסיגרים ומפזרים אגוזי לוז גרוסים

  10. ומגישים😊

  11. בהצלחה