100% מתכונים להורים וילדים
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
800 גרם מבושל,מפורק לפרחים או לחילופין שקית ברוקולי קפואה ברוקולי
-
-
-
250 גרם (קופסא) גבינה לבנה
-
-
3 כפות גבינה בולגרית מפוררת
-
2 כפות גבינה צהובה מפוררת
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים כ10 דקות עד שמתרככים ומזלג ננעץ בקלות בברוקולי ומסננים. ניתן להשתמש בברוקולי קפוא לחסוך זמן..
-
2
חותכים גס את הברוקולי ומעבירים לקערה..
-
3
מוסיפים את יתר החומרים , מתבלים ומערבבים..
-
4
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות..
1
חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים כ10 דקות עד שמתרככים ומזלג ננעץ בקלות בברוקולי ומסננים. ניתן להשתמש בברוקולי קפוא לחסוך זמן..
2
חותכים גס את הברוקולי ומעבירים לקערה..
3
מוסיפים את יתר החומרים , מתבלים ומערבבים..
4
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים