לןגן

פשטידת ברוקולי

מאת: Liz Ben Atar, פורסם: 14/07/2016 | 17:34
פשטידת ברוקולי

תקציר המתכון: מתכון קליל בריא מזין ובעיקר טעים והילדים נהנים :)

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים כ10 דקות עד שמתרככים ומזלג ננעץ בקלות בברוקולי ומסננים. ניתן להשתמש בברוקולי קפוא לחסוך זמן.

  2. חותכים גס את הברוקולי ומעבירים לקערה.

  3. מוסיפים את יתר החומרים , מתבלים ומערבבים.

  4. להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות.