ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
שקדים / אגוזי פקאן לקישוט
אופן ההכנה
-
1
מקציפים חלבונים עם קורט מלח . מוסיפים בהדרגה, סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. .
-
2
מקציפים היטב חלמונים ומוסיפים לקצף החלבונים בעטיפה בקיפול עדין. .
-
3
בקערה נפרדת שמים את הקמח עם אבקת אפיה והסודה לשתיה. .
-
4
בקערה אחרת מערבבים דבש, שמן ותבלינים ומוסיפים בזילוף דק לקצף החלבונים תוך עירבוב עדין. .
-
5
מוסיפים בתנועות עטיפה רחבות ומבליעים את קערת הקמח לתוך קצף החלבונים. .
-
6
יוצקים את העיסה לתבנית מרופדת ומקשטים באגוזים. .
-
7
תנור שחומם ל-175 מעלות, אפיה כ-35 עד- 55 דקות. .
-
8
שיטת קיסם במרכז העוגה. לא ליבששששש.
1
מקציפים חלבונים עם קורט מלח . מוסיפים בהדרגה, סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. .
2
מקציפים היטב חלמונים ומוסיפים לקצף החלבונים בעטיפה בקיפול עדין. .
3
בקערה נפרדת שמים את הקמח עם אבקת אפיה והסודה לשתיה. .
4
בקערה אחרת מערבבים דבש, שמן ותבלינים ומוסיפים בזילוף דק לקצף החלבונים תוך עירבוב עדין. .
5
מוסיפים בתנועות עטיפה רחבות ומבליעים את קערת הקמח לתוך קצף החלבונים. .
6
יוצקים את העיסה לתבנית מרופדת ומקשטים באגוזים. .
7
תנור שחומם ל-175 מעלות, אפיה כ-35 עד- 55 דקות. .
8
שיטת קיסם במרכז העוגה. לא ליבששששש.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים