לןגן

עוגת דבש מבושמת

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 29/09/2016 | 14:04
עוגת דבש מבושמת

תקציר המתכון: עוגת דבש מבושמת. אוורירית. נהדרת.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים עם קורט מלח . מוסיפים בהדרגה, סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.

  2. מקציפים היטב חלמונים ומוסיפים לקצף החלבונים בעטיפה בקיפול עדין.

  3. בקערה נפרדת שמים את הקמח עם אבקת אפיה והסודה לשתיה.

  4. בקערה אחרת מערבבים דבש, שמן ותבלינים ומוסיפים בזילוף דק לקצף החלבונים תוך עירבוב עדין.

  5. מוסיפים בתנועות עטיפה רחבות ומבליעים את קערת הקמח לתוך קצף החלבונים.

  6. יוצקים את העיסה לתבנית מרופדת ומקשטים באגוזים.

  7. תנור שחומם ל-175 מעלות, אפיה כ-35 עד- 55 דקות.

  8. שיטת קיסם במרכז העוגה. לא ליבששששש