אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 ביצים,
  • חצי כוס קמח,
  • תמצית שקדים,
  • חצי כוס סוכר,
  • 2 כוסות סולת,
  • 1 אבקת אפיה,
  • חצי כוס מיץ אשכוליות,
  • שלושת רבעי כוס שמן
  • לסירופ: 1 כוס סוכר, שלושת רבעי כוס מים, לימון מחצי לימון
אופן ההכנה
  • 1

    2 ביצים, חצי כוס קמח, תמצית שקדים, חצי כוס סוכר, 2 כוסות סולת, 1 אבקת אפיה, חצי כוס מיץ אשכוליות,שלושת רבעי כוס שמן לערבב את כל החומרים ביחד טוב לעשות סימונים של חיתוך על כל ריבוע לשים אגוז ולאפות חום של 180 מעלות .


  • 2

    להכין סירופ מ : 1 כוס סוכר, שלושת רבעי כוס מים, לימון מחצי לימון.


  • 3

    כאשר מוציאים את העוגה עוברים שוב עם סכין על החיתוכים ובעודה חמה שופכים את הסירופ עוגה .


1

2 ביצים, חצי כוס קמח, תמצית שקדים, חצי כוס סוכר, 2 כוסות סולת, 1 אבקת אפיה, חצי כוס מיץ אשכוליות,שלושת רבעי כוס שמן לערבב את כל החומרים ביחד טוב לעשות סימונים של חיתוך על כל ריבוע לשים אגוז ולאפות חום של 180 מעלות .


2

להכין סירופ מ : 1 כוס סוכר, שלושת רבעי כוס מים, לימון מחצי לימון.


3

כאשר מוציאים את העוגה עוברים שוב עם סכין על החיתוכים ובעודה חמה שופכים את הסירופ עוגה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים