לןגן

עוגת סולת ודבש

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 27/09/2016 | 23:54
עוגת סולת ודבש

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 2 ביצים, חצי כוס קמח, תמצית שקדים, חצי כוס סוכר, 2 כוסות סולת, 1 אבקת אפיה, חצי כוס מיץ אשכוליות,שלושת רבעי כוס שמן לערבב את כל החומרים ביחד טוב לעשות סימונים של חיתוך על כל ריבוע לשים אגוז ולאפות חום של 180 מעלות

  2. להכין סירופ מ : 1 כוס סוכר, שלושת רבעי כוס מים, לימון מחצי לימון

  3. כאשר מוציאים את העוגה עוברים שוב עם סכין על החיתוכים ובעודה חמה שופכים את הסירופ עוגה