הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשנה טובה ומתוקה עם עוגת שופר.
לבשל את תפוחי עץ. עם הסוכר והקינמון. עד להיתרכות .
לערבב מדי פעם ולסנן נוזלים. .
בקערה להקציף ביצים, כוס סוכר, כ-8 דקות. .
להוסיף קוקוס. סוכר ווניל. שקדים. דבש. שמן. קמח. .
להוסיף את התפוחים. ולערבב. .
ליצוק לתבנית. 24. .
תנור שחומם מראש 170 מעלות. אפיה כ- 45 דקות. .
הערה לאוהבי המתוק, 2 כפות אינסטנט פודינג ווניל, 1 שמנת מתוקה צמחית, 2 כפות מחית תפוחי עץ. .
להכנת הקרם להקציף היטב את השמנת הצמחית. להוסיף את האינסטנט. ולבסוף את מחית תפוחי עץ. מאד מיוחד וטעים .