הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמכינים את התחתית -.
1. שמים את הפיסטוקים בתוך מעבד מזון או בלנדר ומפעילים אותו עד שמתקבלת תערובת "קמחית" .
2. הוסיפו לתערובת את הקוקוס והתמרים וערבבו פעם נוספת לקבלת תערובת "בצקית".
3. מעולה! תחלקי את התערובת לשני חצאים. פזרי חצי אחד בתוך תבנית סיליקון עגולה ולחצי היטב להצמדת "הבצק" לתחתית בצורה אחידה (את החצי השני נשמור לאמצע העוגה).
4. שימי במקפיא את מה שיצרת..
.
מכינים את המילוי -.
1. שמים את הקשיו בתוך מעבד מזון או בלנדר ומפעילים אותו עד שמתקבלת תערובת "קמחית" .
2. הוסיפי את כל שאר המצרכים (של המילוי) וערבבי שוב עד שמתקבלת תערובת קרמית. יאמי!.
3. תטעמי! הוסיפי עוד לתת סירופ אם את אוהבת את זה מתוק יותר...
4. שפכי חצי מהמילוי על הבסיס ומרחי אותו בצורה אחידה..
5. הקפיאי ל-15 דק'.
6. פזרי את יתרת "הבצק" מלמעלה בצורה אחידה ולאחר מכן שפכי את יתרת המילוי..
7. שימי את העוגה במקפיא לפחות 5 שעות !.
8. הסירי את תבנית הסיליקיון וקשטי את העוגה עם האננס והקוקוס...
9. תהנו מדהימות..!.