את כל מצרכי הבצק ללוש ולקחת רבע מהבצק לשים בניילון נצמד ולהקפיא. עם שאר הבצק לקחת ולשטח על תבנית מספר 24 משומנת..
2
לקחת את חומרי המילוי לשים בסיר ולערבב על אש נמוכה עד שהתפוחים רכים ואז לשפוך על הבצק ולשים בצד..
3
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב וגמיש ואז להוסיף את הפודינג ולערבל עד שנבלע לשפוך על התפוחים וליישר. להוציא מהמקפיא את הבצק ולגרד במגרדת על השלב דק על העוגה..
4
לאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש 10 דקות ואז להכניס את העוגה ל20 דקות או עד שהיא מזהיבה..
5
הערה: השתמשתי בכוס זכוכית עם ידית רגילה ובתבנית מספר 24 או 26 אפשר..
1
את כל מצרכי הבצק ללוש ולקחת רבע מהבצק לשים בניילון נצמד ולהקפיא. עם שאר הבצק לקחת ולשטח על תבנית מספר 24 משומנת..
2
לקחת את חומרי המילוי לשים בסיר ולערבב על אש נמוכה עד שהתפוחים רכים ואז לשפוך על הבצק ולשים בצד..
3
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב וגמיש ואז להוסיף את הפודינג ולערבל עד שנבלע לשפוך על התפוחים וליישר. להוציא מהמקפיא את הבצק ולגרד במגרדת על השלב דק על העוגה..
4
לאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש 10 דקות ואז להכניס את העוגה ל20 דקות או עד שהיא מזהיבה..
5
הערה: השתמשתי בכוס זכוכית עם ידית רגילה ובתבנית מספר 24 או 26 אפשר..