אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

9,536
צפיות

עוגת תפוחים וקצפת מעולה

המתכון של
עוגת תפוחים וקצפת מעולה

עוגת תפוחים קלה קלה וטעימה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים לבצק
  • 2 וחצי כוס קמח תופח
  • 4 כף סוכר
  • 1 יחידה מחמאה/ מרגרינה
  • 5 יחידה חלמונים
  • רכיבים למילוי
  • 5 יחידה תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 2 כף סוכר
  • 1 כף קונפלור
  • 1 כפית קינמון
  • רכיבים לקצפת
  • 5 יחידה חלבונים
  • חצי כוס סוכר
  • 1 יחידה פודינג וניל
אופן ההכנה
  • 1

    את כל מצרכי הבצק ללוש ולקחת רבע מהבצק לשים בניילון נצמד ולהקפיא. עם שאר הבצק לקחת ולשטח על תבנית מספר 24 משומנת..


  • 2

    לקחת את חומרי המילוי לשים בסיר ולערבב על אש נמוכה עד שהתפוחים רכים ואז לשפוך על הבצק ולשים בצד..


  • 3

    להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב וגמיש ואז להוסיף את הפודינג ולערבל עד שנבלע לשפוך על התפוחים וליישר. להוציא מהמקפיא את הבצק ולגרד במגרדת על השלב דק על העוגה..


  • 4

    לאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש 10 דקות ואז להכניס את העוגה ל20 דקות או עד שהיא מזהיבה..


  • 5

    הערה: השתמשתי בכוס זכוכית עם ידית רגילה ובתבנית מספר 24 או 26 אפשר..


1

את כל מצרכי הבצק ללוש ולקחת רבע מהבצק לשים בניילון נצמד ולהקפיא. עם שאר הבצק לקחת ולשטח על תבנית מספר 24 משומנת..


2

לקחת את חומרי המילוי לשים בסיר ולערבב על אש נמוכה עד שהתפוחים רכים ואז לשפוך על הבצק ולשים בצד..


3

להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב וגמיש ואז להוסיף את הפודינג ולערבל עד שנבלע לשפוך על התפוחים וליישר. להוציא מהמקפיא את הבצק ולגרד במגרדת על השלב דק על העוגה..


4

לאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש 10 דקות ואז להכניס את העוגה ל20 דקות או עד שהיא מזהיבה..


5

הערה: השתמשתי בכוס זכוכית עם ידית רגילה ובתבנית מספר 24 או 26 אפשר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים