לןגן

עוגת תפוחים וקצפת מעולה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 09/05/2015 | 22:45
עוגת תפוחים וקצפת מעולה

תקציר המתכון: עוגת תפוחים קלה קלה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבצק

רכיבים למילוי

רכיבים לקצפת

אופן הכנה

  1. את כל מצרכי הבצק ללוש ולקחת רבע מהבצק לשים בניילון נצמד ולהקפיא. עם שאר הבצק לקחת ולשטח על תבנית מספר 24 משומנת.

  2. לקחת את חומרי המילוי לשים בסיר ולערבב על אש נמוכה עד שהתפוחים רכים ואז לשפוך על הבצק ולשים בצד.

  3. להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב וגמיש ואז להוסיף את הפודינג ולערבל עד שנבלע לשפוך על התפוחים וליישר. להוציא מהמקפיא את הבצק ולגרד במגרדת על השלב דק על העוגה.

  4. לאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש 10 דקות ואז להכניס את העוגה ל20 דקות או עד שהיא מזהיבה.

  5. הערה: השתמשתי בכוס זכוכית עם ידית רגילה ובתבנית מספר 24 או 26 אפשר.