הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההכנת הבצק .
במעבד מזון מערבבים וגורסים את העוגיות./פתי בר. החמאה. תרכיז תפוזים קפוא. מהדקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה עגולה. מס 22.
לעוגה.
מקציפים חלבונים ובהדרגה מוסיפים סוכר. לקצף יציב. עוצרים מיקסר. ובעדינות ובהדרגה מוסיפים תמצית ווניל קליפת לימון. החלמונים. אינסטנט פודינג ווניל. והקמח..
מקציפים שמנת מתוקה. ובעטיפה מוסיפים לקציפת החלבונים..
יוצקים את המסה על תחתית העוגיות בשכבה אחידה..
תנור שחומם מראש ל-180 מעלות 50 דקות אפיה..
הערות .
לא לפתוח דלת תנור בזמן אפיה. .
מכבים תנור ומשאירים את העוגה עוד 1/2 שעה בפנים..
פותחים דלת תנור ומניחים לעוגה להצטנן לחלוטין..
לפני שמוצאים את העוגה מהתנור. עוד 1/2 שעה צינון .
. היא עדין רכה להשאיר כמה שעות במקרר.
מים רותחים בתבנית. מתחת לתבנית העוגה.
לקצפת.
מקציפים 1 מיכל שמנת מתוקה צימחית. מורחים על העוגה ומעל הקצפת שקדים לבנים קלויים.