ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
זיגוג לעוגה
-
-
-
80 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
-
מרכיבים לעוגה
-
-
-
-
-
-
230 גרם חמאה רכה לא מומסת
-
-
1/2 כפית מלח כל אחד וטעמו
-
-
אופן ההכנה
-
1
תנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
-
2
במיקסר מקציפים חמאה. סוכר. וניל קליפת לימון כ- 3- 4 דקות. .
-
3
לתערובת קרמית ואוורירית..
-
4
מוסיפים ביצים בזו אחר זו. ומקציפים היטב. לאחר כל הוספה..
-
5
מנפים קמח אפיה ומלח. מוסיפים אבקת שקדים. אבקת פיסטוק. מערבבים היטב..
-
6
מקפלים אל תוך תערובת החמאה..
-
7
מעבירים לתבנית 24 מרופדת בנייר אפיה. / רינג..
-
8
אופים 25- עד 1/2 שעה. שיטת קיסם אמצע יוצא עם פרורים לחים..
-
9
מצננים על רשת ומשחררים מהתבנית בקלות..
-
10
הזיגוג.
-
11
בסיר קטן על להבה נמוכה מבשלים את החומרים. עד שהסוכר נמס. והתערובת חלקה..
-
12
יוצקים על העוגה ומקשטים בפיסטוקים שבורים טעיםםםםםםםםם ממני אליכם באהבה מתוקה. גוליאנה..
1
תנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
2
במיקסר מקציפים חמאה. סוכר. וניל קליפת לימון כ- 3- 4 דקות. .
3
לתערובת קרמית ואוורירית..
4
מוסיפים ביצים בזו אחר זו. ומקציפים היטב. לאחר כל הוספה..
5
מנפים קמח אפיה ומלח. מוסיפים אבקת שקדים. אבקת פיסטוק. מערבבים היטב..
6
מקפלים אל תוך תערובת החמאה..
7
מעבירים לתבנית 24 מרופדת בנייר אפיה. / רינג..
8
אופים 25- עד 1/2 שעה. שיטת קיסם אמצע יוצא עם פרורים לחים..
9
מצננים על רשת ומשחררים מהתבנית בקלות..
10
הזיגוג.
11
בסיר קטן על להבה נמוכה מבשלים את החומרים. עד שהסוכר נמס. והתערובת חלקה..
12
יוצקים על העוגה ומקשטים בפיסטוקים שבורים טעיםםםםםםםםם ממני אליכם באהבה מתוקה. גוליאנה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים