ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
1 סוכר וניל או כף תמצית וניל
-
-
-
-
-
-
-
-
ג'לי שאוהבים (מכינים לפי הוראות יצרן)
אופן ההכנה
-
1
מכינים את העוגה: מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
-
2
מורידים מההקצפה ומוסיפים חלמונים וסוכר וניל/תמצית וניל.
-
3
מערבבים בקערה את קמח והקורנפלור.
-
4
להוסיף לקצף החלבונים ולערבב.
-
5
בצורת עטיפה מוסיפים את השמנת החמוצה והיוגורט, לערבב היטב ולהעביר במסננת ישר לתבנית 24 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה - שעה ורבע.
-
6
לאחר האפייה, קורצים 3 חורים עם רינג קטן, ממלאים בפירות וג'לי (מכינים לפי הוראות יצרן) ומקררים.
-
7
מכינים את הציפוי: מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה.
-
8
לאחר קירור העוגה, מצפים ומגישים.
1
מכינים את העוגה: מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
2
מורידים מההקצפה ומוסיפים חלמונים וסוכר וניל/תמצית וניל.
3
מערבבים בקערה את קמח והקורנפלור.
4
להוסיף לקצף החלבונים ולערבב.
5
בצורת עטיפה מוסיפים את השמנת החמוצה והיוגורט, לערבב היטב ולהעביר במסננת ישר לתבנית 24 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה - שעה ורבע.
6
לאחר האפייה, קורצים 3 חורים עם רינג קטן, ממלאים בפירות וג'לי (מכינים לפי הוראות יצרן) ומקררים.
7
מכינים את הציפוי: מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה.
8
לאחר קירור העוגה, מצפים ומגישים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים