לןגן

עוגת גבינה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 21/08/2016 | 15:42
עוגת גבינה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב

  2. מורידים מההקצפה ומוסיפים חלמונים וסוכר וניל/תמצית וניל

  3. מערבבים בקערה את קמח והקורנפלור

  4. להוסיף לקצף החלבונים ולערבב

  5. בצורת עטיפה מוסיפים את השמנת החמוצה והיוגורט, לערבב היטב ולהעביר במסננת ישר לתבנית 24 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה - שעה ורבע

  6. לאחר האפייה, קורצים 3 חורים עם רינג קטן, ממלאים בפירות וג'לי (מכינים לפי הוראות יצרן) ומקררים

  7. מכינים את הציפוי: מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה

  8. לאחר קירור העוגה, מצפים ומגישים