קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מכינים את העוגה: מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב
מורידים מההקצפה ומוסיפים חלמונים וסוכר וניל/תמצית וניל
מערבבים בקערה את קמח והקורנפלור
להוסיף לקצף החלבונים ולערבב
בצורת עטיפה מוסיפים את השמנת החמוצה והיוגורט, לערבב היטב ולהעביר במסננת ישר לתבנית 24 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה - שעה ורבע
לאחר האפייה, קורצים 3 חורים עם רינג קטן, ממלאים בפירות וג'לי (מכינים לפי הוראות יצרן) ומקררים
מכינים את הציפוי: מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה
לאחר קירור העוגה, מצפים ומגישים